امروزه نرم افزار حسابداری یک نیاز اساسی برای هر کسب و کاری است. این نرم افزار کار و زندگی بسیاری از حسابداران و صاحبان مشاغل را آسان کرده است. در این مقاله شما را با بهترین نرم افزارهای حسابداری خارجی و ایرانی آشنا می کنیم. با استخدام حسابدار محلی و تهیه نرم افزار حسابداری خارجی یا ایرانی می توانید مدیریت مالی کسب و کار خود را از هر نقطه ای مدیریت کنید.
مطالب مرتبط: نحوه صحیح یادداشت برداری چگونه است؟
معرفی چند مورد از بهترین نرم افزارهای حسابداری خارجی و ایرانی
شغل شما چیست؟ آیا فعالیت بین المللی دارید؟ آیا شما یک کسب و کار کوچک، متوسط یا بزرگ دارید؟ مهم نیست که در سطح یا بخش چه کاری انجام می دهید. در هر صورت، به نرم افزار حسابداری نیاز دارید.
بخش حسابداری هر روز در حال رشد و تکامل است. نرم افزار حسابداری همچنین به عنوان بستری برای ردیابی درآمد عملیاتی شرکت و عملکرد کلی حسابداری عمل می کند.
سیستم ها و فرآیندهای حسابداری در حال تکامل هستند. این پیشرفت ها به حوزه نرم افزارهای حسابداری نیز رسیده است. شما باید نرم افزار حسابداری مناسب برای نیازهای کسب و کار خود را پیدا کنید.
تعداد زیادی نرم افزار خارجی و ایرانی برای شرکت های مختلف با اندازه های مختلف توسعه یافته است. در این مقاله بهترین نرم افزار حسابداری خارجی و ایرانی را به شما معرفی می کنیم. پس تا آخر همراه ما باشید.
1- نرم افزار حسابداری Odoo
با این نرم افزار مدیریت حسابداری روزانه با سهولت و سادگی صورت می گیرد. Odoo یک دیدگاه جهانی از وضعیت کسب و کار خود و همچنین یک دیدگاه فهرستی با قابلیت دید بیشتر در مورد وضعیت و فعالیتهای بعدی ارائه میدهد.
این برنامه کاملا یکپارچه دارای طیف گستردهای از گزارشهای عمیق و ابزارهای مالی مانند حسابداری دوطرفه، حسابهای دریافتنی، محاسبه مالیات، اقلام تعهدی سود آوری شده، و غیره است.
2- نرم افزار حسابداری Zoho Books
Zoho یک نرم افزار حسابداری آنلاین است که به شما اجازه میدهد تا به راحتی پول جاری و خارج از کسب و کار خود را مدیریت کنید. مشتریان و فاکتورهای خود را مدیریت کنید و در عین حال هزینههای خود را چک کنید.
سوابق بانکی و معاملات بانکی خود را با هم تطبیق داده، و با حسابدارن به راحتی همکاری کنید. مهمتر از همه اینکه،Zoho books به شما کمک میکنند تصمیمات آگاهانه تری بگیرید و کار خود را بهتر مدیریت نمایید.
3- نرم افزار حسابداری QuickBooks Desktop Enterprise
یک نرم افزار حسابداری آنلاین هوشمند و ساده برای مشاغل کوچک می باشد و شما با استفاده از آن هر زمان که بخواهید می توانید از رایانه، لپتاپ، تبلت یا تلفن هوشمند خود به حساب و کتاب خود دسترسی داشته باشید و آنها را مدیریت کنید.
امتیازات دسترسی ایجاد کنید تا همکار یا حسابدار شما بتواند به صورت آنلاین وارد شده و با داده های شما کار کند.
نرم افزار حسابداری Online QuickBooks یک نرم افزار حسابداری تجاری کوچک و برنامه کاربردی است که به شما اجازه میدهد در هر زمان و در هر مکان کسب و کار خود را مدیریت کنید.
نرم افزار حسابداری Quickbooks Online
4- نرم افزار حسابداری FreshBooks
با استفاده از نرم افزار حسابداری خارجی FreshBooks، مشتریان را با فاکتورهای حرفه ای قابل تنظیم تحت تاثیر قرار دهید، سپس، فقط روی ارسال کلیک کنید.
با این برنامه حسابداری خارجی گزینههای پرداخت را به مشتریان ارائه دهید، پرداختهای کارت را بپذیرید، یادآوریهای تأخیر پرداخت خودکار و موارد دیگر را ارسال کنید.
یک صورتحساب نویسی ساده می باشد که از ۶.۰۰ دلار در ماه شروع میشود. به ۲۴ میلیون نفر که قبلا از FreshBooks استفاده کردهاند، ملحق شوید.
5- نرم افزار حسابداری QuickBooks Desktop Pro
نرم افزار حسابداری که پشتیبانی چند نظارتی و بررسی سوابق مالی گذشته را از طریق جریان نقدینگی بهبود یافته فراهم میکند.
نرم افزار حسابداری QuickBooks Desktop Pro
6- نرم افزار حسابداری Wave Accounting
نرم افزار حسابداری خارجی wave به صاحبان کسب و کار کوچک، حسابداری دوطرفه واقعی را ارائه میدهد که با سایر نرم افزارهای آن به صورت ۱۰۰ درصد رایگان، ادغام میشوند.
نرم افزار حسابداری Wave Accounting
7- نرم افزار حسابداری Kashoo
Kashoo یک برنامه حسابداری مبتنی بر ابر است که برای مشاغل کوچک طراحی شده است. این نرم افزار قیمتی مقرون به صرفه دارد و تعداد نامحدودی از کاربران را پوشش می دهد ، استفاده از آن آسان است و شامل قابلیت حسابداری مضاعف است. با دانلود نرم افزار حسابداری خارجی Kashoo می توانید به راحتی حساب هایتان را مدیریت کنید.
8- نرم افزار حسابداری Gnucash
Gnucash یک نرم افزار حسابداری خارجی منبع باز است که هم مدیریت مالی شخصی و هم توانایی حسابداری حرفه ای را ارائه می دهد. این نرم افزار حسابداری خارجی رایگان است، واین مزیت آن را به گزینه ای عالی برای مبتدیان و تجارت های کوچک با بودجه محدود تبدیل می کند.
9- نرم افزار حسابداری BQE CORE Suite
حسابداری یکپارچه، گزارش، زمان و هزینه، ردیابی هزینه، و نرمافزار صدور صورتحساب برای شرکتهای خدمات حرفهای.
نرم افزار حسابداری BQE CORE Suite
10- نرم افزار حسابداری Deltek Vision
راهحل مبتنی بر پروژه برای PS که حسابداری پروژه، مدیریت منابع، زمانبندی پروژه، زمان / هزینه و مشتری را ترکیب میکند.
نرم افزار حسابداری Deltek Vision
11- نرم افزار حسابداری Cin7
Cin۷ یک فهرست بسیار قابل پیکربندی برای مدیریت سفارش و سفارش سفارش برای فروشندگان محصول است.
12- نرم افزار حسابداری Accountingsuite
Accountingsuite یک نرم افزار حسابداری است که کار کردن با آن بسیار راحت می باشد. این برنامه حسابداری برای مشاغل با کمتر از 10 کاربر طراحی شده است. نرم افزار AccountingSuite، امکاناتی از قبیل مدیریت فهرست موجودی، قابلیت تجارت الکترونیکی، حسابداری و گزینه های بیشمار کمک و پشتیبانی را ارائه می دهد.
نرم افزار حسابداری Accountingsuite
13- نرم افزار حسابداری چالاک
نرم افزار ایرانی چالاک یک نرم افزار مخصوص ویندوز برای برنامه ریزی و مدیریت کارهای شخصی و اداری است. یکی از قابلیت های مهم نرم افزار بخش امور حسابداری آن است که به وسیله آن می توانید به دور از هرگونه پیچیدگی هزینه ها، درآمدها، پس اندازها، وام و اقساط، بدهکاران، بستانکاران و… را ثبت کنید و حتی یک فروشگاه داشته باشید.
در واقع شما با خرید تنها یک نرم افزار به صورت همزمان از چندین نرم افزار دیگر از قبیل یادآوری، فعالیت های روزانه، گزارش نویسی و … بهره مند خواهید شد.
مزیت دیگر این نرم افزار این است که شما پس از دانلود نرم افزار می توانید 5 روز رایگان آن را تست کنید و در صورت تمایل آن را خریداری کنید.
کلام آخر
ما در این مقاله لیستی از بهترین نرم افزارهای حسابداری خارجی و ایرانی را به شما معرفی کردیم. اگر به دنبال نرم افزار حسابداری خارجی هستید نرم افزارهایی که معرفی کردیم از بهترین نرم افزارهای خارجی برای کسب و کارهای کوچک و حسابداری شخصی هستند.
اما پیشنهاد ما به شما نرم افزار حسابداری چالاک می باشد این نرم افزار فارسی است و امکانات زیادی دارد همچنین هزینه خرید آن نیز بسیار کم است و به راحتی می توانید از آن استفاده کنید و دارای پشتیبانی قوی می باشد.
نرم افزارهای حسابداری خارجی برای مدت کوتاه رایگان هستند و بعد از مدتی باید هزینه آن را به دلار پرداخت کنید اما با یک بار خرید این نرم افزار می توانید به صورت مادام العمر از آن استفاده کنید.
مزیت نرم افزارهای حسابداری ایرانی نسبت به نرم افزارهای حسابداری خارجی این است که رابط کاربری ساده دارند و داشتن محیط کاملا فارسی استفاده از آن ها را بسیار ساده کرده است.
ممنون از مقاله خوبتون